Gastro ponuda

Našim gostima pružamo bogatu gastro ponudu tradicionalnih bosanskih jela pripremljenih od lokalnih proizvoda uz ponudu raznih domaćih pića. Gastro ponuda se zasniva na sezonskim proizvodima i ovisno o godišnjem dobu mijenja se i jelovnik.

Jelovnik je na bazi dnevne ponude. Preferiramo bosansku kuhinju: tarhana, uštipci (lokumi sa heljdom), pite (burek, sirnica, zeljanica, kromiruša), klepe, kolačići u kajamaku, teletina ispod sača i slično, ali također rado ispunjavamo želje i posebne zahtjeve naših gostiju.

Za desert imamo u ponudi pitu od jabuka koju serviramo toplu sa sladoledom, kadaif, hurmašice i druge slastice.

Od pića, u ponudi imamo čaj od raznih domaćih trava,  domaće sokove (ruža, zova, nana), a za ljubitelje žestokih pića u ponudi imamo domaće rakije ( viljamovka, šljivovica, jabukovača, višnjevača..), sarajevsko pivo te vina domaće proizvodnje.

Kako bi vam pružili potpuni ugođaj na jedinstvenom mjestu u prirodnom okruženju, uz domaću hranu spremanu posebno za vas od svježih namirnica, radimo isključivo po rezervacijama.

Za sunčane i tople dane na raspolaganju su naše terese (40+ mjesta), a za hladne dane tu je naš topli unutrašnji ambijent kapaciteta do maksimalno 40 osoba.

U unutrašnjem dijelu našeg restorana pušenje nije dozvoljeno.

Pored dnevne ponude koju Vam šaljemo na upit, nudimo Vam i menije za pet i više osoba koji obuhvataju kombinacije jela koja gosti najviše vole.

Najljepša jutra su ona koja počinju ukusnim doručkom!
Rezervišite svoje mjesto za idealan i jedinstven doručak kod nas.

Naša najpopularnija opcija za doručak:

%d bloggers like this: